DARUJTE TERAZ

Zásady používania súborov cookie

Naša webová stránka carfundacion.org používa tzv. cookies výlučne na účely zhromažďovania informácií o používaní stránky.
Viac informácií nájdete nižšie

Centro Académico Romano Fundación, Fundación CARF, s webovou stránkou www.fundacioncarf.org, so sídlom na adrese C/ Conde de Peñalver, 45 entreplanta, oficina 1, 28006 (Španielsko), zodpovedná za spracovanie, používa technológiu známu ako "cookies" s cieľom monitorovať návyky používateľov pri prehliadaní tejto webovej stránky, ako je uvedené v týchto zásadách používania cookies.

Čo sú to súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý sa ukladá do prehliadača pri návšteve takmer akejkoľvek webovej lokality. Jeho užitočnosť spočíva v tom, že webová stránka si dokáže zapamätať vašu návštevu, keď sa vrátite na prehliadanie danej stránky. Súbory cookie zvyčajne ukladajú informácie technického charakteru, osobné preferencie, personalizáciu obsahu, štatistiky používania, odkazy na sociálne siete, prístup k používateľským účtom atď. Účelom súborov cookie je prispôsobiť obsah webovej stránky vášmu profilu a potrebám, bez súborov cookie by sa služby ponúkané ktoroukoľvek stránkou výrazne znížili.

V súlade so smernicou 2009/136/ES, ktorá je v našich právnych predpisoch implementovaná článkom 22 ods. 2 LSSI, a podľa usmernení AEPD vás podrobne informujeme o používaní našej webovej stránky.

Typy súborov cookie používaných na tejto webovej lokalite a spracovanie údajov prostredníctvom súborov cookie

Súhlas používateľa, ktorý vyjadrí kliknutím na tlačidlo ACCEPT zobrazené v úvodných informáciách o súboroch cookie, znamená, že výslovne súhlasí s ich používaním, pričom môže kedykoľvek uplatniť svoje práva a odvolať svoj súhlas prostredníctvom žiadosti adresovanej spoločnosti Centro Académico Romano Fundación, Fundación CARF.

Kto používa súbory cookie na tejto webovej lokalite?

Spolupracujeme s ďalšími spoločnosťami, ktoré nám pomáhajú získavať štatistické údaje o návštevách, zobrazeniach stránok a iných ukazovateľoch aktivity na našich webových stránkach.

Nikdy neukladáme osobné údaje našich používateľov s výnimkou IP adresy. v súlade s tým, čo je opísané v tomto oznámení, pokiaľ sa nechcete dobrovoľne zaregistrovať v niektorej zo sekcií, ktoré sú na tento účel na webovej stránke k dispozícii, aby ste mohli využívať služby, ktoré vám sprístupňujeme, a dostávať informácie o akciách a obsahu, ktorý vás zaujíma.

Zakázanie alebo odstránenie súborov cookie

  • Ak nechcete, aby sa súbory cookie ukladali vo vašom prehliadači, alebo ak uprednostňujete dostávať informácie zakaždým, keď si súbor cookie vyžiada inštaláciu, môžete si nastaviť možnosti prehliadania tak, aby sa tak stalo. Väčšina prehliadačov umožňuje spravovať súbory cookie tromi rôznymi spôsobmi:
    • Súbory cookie sú vždy odmietnuté;
    • Prehliadač sa pýta, či si používateľ želá nainštalovať každý súbor cookie;
    • Súbory cookie sú vždy akceptované;
  • Môžete kedykoľvek využiť svoje právo zakázať alebo vymazať súbory cookie z tejto webovej lokality. Tieto činnosti sa vykonávajú rôzne v závislosti od používaného prehliadača, nižšie uvádzame odkazy, kde môžete zakázať používanie súborov cookie vo vašom zariadení. ak chcete odstrániť súbory cookie z webovej stránky, musíte prejsť do nastavení prehliadača a tam môžete vyhľadať tie, ktoré sú spojené s príslušnou doménou, a pristúpiť k ich odstráneniu. Tu sú miesta, kde nájdete informácie o tom, ako nastaviť najčastejšie používané prehliadače:

Ďalšie informácie.

  • Zásady používania súborov cookie na našom webovom sídle môžeme aktualizovať, preto vám odporúčame, aby ste si ich prečítali vždy, keď vstúpite na naše webové sídlo, aby ste boli riadne informovaní o tom, ako a na čo používame súbory cookie.
  • Táto webová stránka ani jej právni zástupcovia nenesú zodpovednosť za obsah alebo správnosť zásad ochrany osobných údajov tretích strán uvedených v týchto zásadách ochrany osobných údajov.
  • Webové prehliadače sú nástroje zodpovedné za ukladanie súborov cookie a práve tu by ste mali uplatniť svoje právo na ich odstránenie alebo deaktiváciu. Táto webová lokalita ani jej právni zástupcovia nemôžu zaručiť správne alebo nesprávne zaobchádzanie so súbormi cookie uvedenými prehliadačmi.
  • V niektorých prípadoch je potrebné nainštalovať súbory cookie, aby prehliadač nezabudol na vaše rozhodnutie neprijať súbory cookie.
  • V prípade súborov cookie služby Google Analytics ukladá spoločnosť Google Analytics súbory cookie na serveroch umiestnených v Spojených štátoch amerických a zaväzuje sa, že ich nebude poskytovať tretím stranám, okrem prípadov, keď je to nevyhnutné na prevádzku systému alebo keď to vyžaduje zákon. Podľa spoločnosti Google neukladá vašu IP adresu.

    Európska komisia prijala 10. júla 2023 rozhodnutie o primeranosti týkajúce sa Rámec EÚ a USA na ochranu osobných údajov (BMC)o primeranej úrovni ochrany osobných údajov v rámci ochrany osobných údajov medzi EÚ a USA, ktorý uľahčuje a zabezpečuje, aby americké spoločnosti mohli spracúvať údaje európskych občanov. Vzhľadom na to nadácia Centro Academico Romano Foundation, CARF Foundation. Vzhľadom na to nadácia Centro Académico Romano Foundation, CARF Foundation zabezpečí, aby sa medzinárodné prenosy vykonávali za predpokladu, že dotknutá osoba výslovne súhlasila s navrhovaným prenosom po tom, ako bola informovaná o možných rizikách, ktoré pre ňu takýto prenos predstavuje z dôvodu absencie rozhodnutia o primeranosti a primeraných záruk; ako je stanovené v článku 49 ods. 1 písm. a).

    Informácie o používaní súborov cookie spoločnosťou Google nájdete v prílohe toto ďalšie prepojenie. Používanie týchto súborov cookie môžete tiež úplne zakázať pomocou tohto odkazu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es.

  • Ak potrebujete ďalšie informácie o súboroch cookie používaných na tejto webovej lokalite, pošlite e-mail na túto adresu: [email protected].