ANNETAGE PRAEGU
Ayuda a mantener la esperanza de los que más lo necesitan

Palvetage haigete eest

CARF Foundation julgustab oma koostööpartnereid, heategijaid ja sõpru ühinema paavst Franciscuse palvega kõigi haigete eest. Palvetagem haigete eest.
Lisateavet vt allpool

Haigete tervis

Meenutagem neil päevil meie Issandat Jeesust Kristust. Kõik haiged toodi Tema juurde ja Ta tervendas neid. Seepärast palvetame Tema poole usuga ja lootusega meie haigete ja kõigi haiguste ohvrite tervise eest. Meil on kohustus palvetada haigete eest.

Perekondlikud kavatsused

Samuti soovitame seda olukorda ära kasutada, et koos perena palvetada. Me usaldame väärtust perekondlik palve ja ühtsuse vormina. Palvetagem eriti paavsti kavatsuste ja vajaduste eest. Ja palvetagem haigete eest.

Püha missa haigetele

Jälgi seda otseülekandes CARF YouTube'i kanal

Aeg Hispaania mandriosas

Esmaspäevast reedeni kell 19:00.
Suvekuudel (1. juuli - 30. september) on otseülekanne peatatud, kuna basiilika on vähem avatud. Siiski jätkatakse armulauas palvete esitamist.

Ladina-Ameerika ajakava

12:00 h. Costa Rica, Guatemala, Honduras, Nicaragua, El Salvador, Mexico City (Mehhiko).

13:00 h. Colombia, Ecuador, Venezuela, Panama, Haiti, Kuuba, Puerto Rico.

14:00 h. Peruu, Boliivia, Dominikaani Vabariik.

15:00 h. Argentina, Uruguay, Tšiili, Paraguay, Brasiilia.

Püha missat haigetele*.

Pühad missad tähistatakse San Migueli paavstlik basiilika MadridisMe palvetame iga päev CARFi fondi heategijate ja sõprade kavatsuste ja vajaduste eest.

Olge kindlad, et preester esitab Issandale oma patendil iga palve.

*Võimalik, et mõnda armulaua ei saa edastada, sest seda tähistatakse basiilika krüptas, kus ei ole ülekandeseadmeid.